Bel ons 24/7

0529 435 363

Bezoek ons

Van Ittersumstraat 1, Dalfsen

Bedrijfsbegeleiding melkvee

Contactgegevens

van Ittersumstraat 1
7721 DL Dalfsen

info@dierenarts-dalfsen.nl

0529 43 53 63 (24 uur per dag bereikbaar)

06 38 02 94 65 Whatsapp

Openingstijden

In dit artikel
IMG_9657

De afgelopen jaren is de focus komen te liggen op preventieve diergeneeskunde op melkveebedrijven. Op basis van een regulier bedrijfsbezoek ondersteunen wij veehouders op het gebied van diergezondheid. Wij maken gebruik van het ondersteunende managementprogramma Vetwerk waardoor we een beter overzicht krijgen van het koppel melkkoeien. Hierdoor worden mogelijke bedrijfsproblemen eerder gesignaleerd en voorkomen.

Gedurende de bedrijfsbezoeken besteden wij extra aandacht aan de transitieperiode van melkkoeien. Hierbij monitoren we de overgang van droogstand naar lacterend om de opstart vlekkeloos te laten verlopen. Melkziekte, slepende melkziekte en andere opstartproblemen proberen we hiermee te voorkomen.

Bedrijfsadvies op maat is voor ons erg belangrijk: wij passen de bedrijfsbegeleiding aan op uw wensen en doelen. Zo scannen we koeien, adviseren over uiergezondheid en bekappen we kreupele dieren tijdens bedrijfsbezoeken.

Klantportaal

Op de praktijk werken wij met een administratieprogramma. In dit programma is het mogelijk om veehouders toegang te geven tot koppeldossiers die daarin zijn aangemaakt zoals logboeken, visitebrieven en uitslagen. Dit wordt ‘klantportaal’ genoemd. Om u als veehouder inzicht te kunnen geven in deze informatie gaan we voor iedereen het klantportaal openen.

Klik hier om in te loggen in het klantportaal; https://portal.animana.com/auth/login

Bel ons 24/7

0529 435 363

Bezoek ons

Van Ittersumstraat 1, Dalfsen