Bel ons 24/7

0529 435 363

Bezoek ons

Van Ittersumstraat 1, Dalfsen

Kwartaal actie: reductie dieet

Contactgegevens

van Ittersumstraat 1
7721 DL Dalfsen

info@dierenarts-dalfsen.nl

0529 43 53 63 (24 uur per dag bereikbaar)

06 38 02 94 65 Whatsapp

Openingstijden

In dit artikel
foto brokjes

Kom gratis uw huisdier wegen!
Omdat ook overgewicht bij onze huisdieren speelt, is het raadzaam om het gewicht van uw viervoeter goed in de gaten te houden.
Overgewicht kan verschillende klachten geven als mank/slecht lopen, grotere kans op suikerziekte of artrose, niet lekker in het vel zitten.
Sterilisatie of castratie (bij hond en kat) kan ook tot overgewicht leiden dus wees hiervan bewust na deze operaties.
Mocht uw huisdier wat af mogen vallen dan kunnen wij u hierbij tips geven en tevens hebben wij een goed afvaldieet (reductie dieet) op de plank staan. Een volledige voeding (brok en natvoer) met een bijpassend advies qua hoeveelheid. De voeding bevat veel vezels en eiwitten voor een langdurig vol gevoel zodat uw hond of kat gedurende de dag geen hongergevoel hoeft te hebben. De hoeveelheid voeding is ook van goede hoeveelheid zodat u zelf ook niet het idee heeft dat uw hond/kat (te) weinig krijgt.
Het is van belang uw huisdier goed en op een verantwoorde manier af te laten vallen om een jojo effect te voorkomen.

In het eerste kwartaal van 2023 bieden wij u een korting aan van 25% op aanschaf van de eerste zak reductie dieet.
Natuurlijk is de kans groot dat het overgewicht niet met 1 zak voer al opgelost is en daarom heeft Specific een mooie spaarkaart met kortingsactie waar u aan mee kan doen.
Omdat wij het belangrijk vinden niet alleen nieuwe gebruikers van een mooie actie te laten profiteren maar ook onze trouwe afnemers te belonen, kunt u ook tot eind maart gebruik maken van een eenmalige korting van 25% op een zak voer!

Bel ons 24/7

0529 435 363

Bezoek ons

Van Ittersumstraat 1, Dalfsen